Leicester Save

Leicester Save

Leicester save:

Dette er klart det mest spændende save jeg har haft. Målet i første sæson fra bestyrelsen var at undgå nedrykning, men i stedet har jeg en fantastisk sæson hvor jeg ender som nummer 8. Sæsonen efter går det helt amok og jeg slår mange af storholdene og ender derfor som nummer 2.

Skærmbillede 2015-03-01 kl. 23.53.55

Klart med indkøb så som Hatem Ben Arfa, Simone Scuffet, Balanta, Wilfried Zaha og Lukas Podolski hjalp dette på det, og da mange af dem var sat til salg, så kunne jeg også få dem til forholdsvis billige penge.

Jeg har i dette spil spillet med opstillingen 4-1-2-2-1.

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 08.29.56

I dette spil er Cambiasso en af de bedste spillere jeg har da, han er vildt god som regista, og da han fungere godt når man spiller med en opstilling, hvor man spiller med offensive backs. her falder han nemlig ned mellem midterforsvarene, hvilket gør at modstanderne også har svært ved at komme igennem forsvaret på kontra.

 

Samtidig er Zaha blevet brugt som falsk 9’er, da han er hurtig og drible stærk. han scorer samtidig mange mål, hvilket efter min mening har gjort ham ideél til positionen.

Målet for næste sæson er at vinde ligaen, og at gå videre fra gruppespillet i Champions League.

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 08.54.15

 

  • Transfers

I første sæson brugte jeg mit transferbudget på spillerene som kan ses herunder

Skærmbillede 2015-03-01 kl. 23.54.31De bedste spillere som allerede i første sæson fik en plads i startopstilling var Balanta, Vallajo og Nicola Murru. Kom dog til at bruge penge på Marcondes, da jeg manglede en teknisk dygtig spiller, og da han havde talent for dette, så var han den rette. Dog har jeg ikke brugt ham nok, da han ikke passede ind i min formation, og han er igennem begge sæsoner blevet lejet ud på kortvarige ophold. Ferhan hassani købte jeg, da han var en god indvendig angriber, men jeg har næsten ikke fået ham brugt, da jeg ikke kunne få arbejdstilladelse til ham i første sæson.

 

2. sæson transfers:

Skærmbillede 2015-03-01 kl. 23.54.38

I 2. sæson fik jeg heldet mere på min side og fik forstærket mit hold på alle tænkelige måder. her kunne jeg købe spillere som Hatem Ben Arfa og Lukas Podolski til meget billige penge, da de begge var sat til salg. De blev begge en kæmpe succes, da de begge er meget målfarlige. specielt Podolski er god, da han både fungere godt som angriber og kant.

Jeg fik også forstærket min midtbane i form af det unge midtbane talent Youri Tielemans og Pione Sisto.

Youri Tielemans gik direkte i startopstillingen, og har været der lige siden. Pione Sisto var meget bedre end jeg havde forventet. Han startede inde fra starten af anden sæson og har scorede han 8 mål i bare 6 kampe, her spillede jeg blandt andet mod Chelsea og Arsenal, hvor han scorede i begge kampe.

Simone Scuffet blev klart det bedste køb i den sæson, da han endte med at redde mig i mange kampe. han var utrolig formstærk og endte også med at vinde den gyldne handske i den sæson.

 

3. sæson transfers:

Her var indkøbene ikke så mange, da jeg ikke havde så mange penge grundet at bestyrelsen lagde flere penge i ungdommen samt at udbygge stadionet.

Alligevel fik jeg spillere som Huddlestone og Smalling på fri transfer. begge nogle udemærkede køb, da jeg manglede en spiller som kunne erstatte Cambiasso, da han var begyndt at blive lidt gammel.

Smalling blev købt som en rotationsspiller til midterforsvaret og højre back.
Skærmbillede 2015-03-01 kl. 23.54.44

Leave a Comment

(required)

(required)