Inter-save

Inter-save

 

 

Jeg er nu lidt over halvejs i mit Inter-save. Første del er gået meget godt, eftersom forventningerne til min første sæson er en top-5 placering, så jeg kvalificerer mig til europæisk turnering. Jeg tror nu stadig fast på en top-3 placering så jeg er med i Champions League næste sæson. Samtidig spiller jeg også med i Europa League, dog har jeg spillet med reserverne i alle gruppespilskampene, som endte ud i jeg sluttede på en 2. plads under Mainz. Nu har jeg så været heldig at trække Plzen i sekstendedels-finalen. Jeg ville satse mere og mere jo længere jeg kommer i turneringen. Imod Plzen ville jeg i første kamp sparer spillere, i og med jeg møder Roma kampen efter og ligaen er min første prioritet, anden kamp afhænger af første kamps resultat.

Jeg har lavede lidt forskellige transfers, i sommervinduet hentede jeg Douglas Costa, Memphis Depay og Eder Balanta. Derudover hentede jeg Campell og Flamini for at have større bredde i truppen. Mine 3 indkøb har alle været med ekstrem stor succes! Memphis Depay er topscoreren i ligaen med 16 mål, og spiller med en gennemsnitskarakter på 7,55 – som i kan se bruger jeg ham som indvendig angriber hvilket er hans optimale rolle. Jeg bruger også Douglas Costa som indvendig angriber, dog har han kun scoret 2 mål i alt, men jeg klager ikke i og med han har leveret hele 13 assists, så jeg ser dom som et rigtig godt match, hvor jeg bare mangler at få Icardi igang snart.
Balanta leverer også godt, men er lidt rotation med Ranocchia, som også gør det godt, hvor Vidic selvfølgelig er fast mand.

Mine transfers i januar, har jeg dog ikke fået testet så meget endnu, eftersom jeg kun er i februar. Martin Ødegaard har jeg hentet, han har altid et stort potentiale, og hans vurdering er allerede 2 stjerner nu. Tænker han får debut imod Plzen. Giuliano er hentet ind fra Gremio, hvor han blev årets spiller i Sydamerika inden jeg hentede ham, han spiller OMC og har forholdsvist stort potentiale. Godt nok bruger jeg ikke OMC endnu, men tror jeg kommer til at veksle lidt med formationer bl.a. for at få ham og Ødegaard igang. Gino Peruzzi og Sergi Roberto, er begge hentet ind til større bredde, ingen af dem er købt til startsopstillingen, men de er unge, og satser på de en dag kommer på tale i startsopstillingen.

Mine salg er der ikke store i, andet end jeg har skaffet mig af med dem som var overflødige. Dog bød Arsenal på Juan Jesus, hvilket jeg ikke var meget for, men de blev ved og Juan Jesus blev utilfreds med jeg holdte på ham, så endte med at sælge ham for 175 mio. og samtidig får jeg 30% af næste transfer, som burde være meget med det potentiale han har.
Skærmbillede 2015-02-10 kl. 15.44.10Skærmbillede 2015-02-10 kl. 16.45.03Skærmbillede 2015-02-10 kl. 16.44.44Skærmbillede 2015-02-10 kl. 15.44.17

 

 

Leave a Comment

(required)

(required)