AC Milan

AC Milan

Første sæson med AC Milan.

En ok sæson, jeg vil ikke kalde den god, men mere en start på det, der skulle ske i anden sæson da jeg kvalificerede mig til CHL. Jeg havde et stort problem hvilket var at jeg ikke kunne vinde over Juventus, og det er jo en nødvendighed hvis man skal vinde i Italien.

Jeg fik hentet de obligatoriske Balanta, Romero og Traore, som er spillere jeg henter hver sæson, ud over den fik jeg fat i Christian Eriksen som blev en af nøglerne til min andenplads.

Som sagt fik jeg en andenplads i ligaen og røg ud til Juventus i pokalen efter at have været foran fra første opgør.

Topspillere: Jeg spillede med Eriksen som venstre kant, Traore som højre og El Shaarawy som angriber hvilket var fantastisk. De var farlige konstant og var hver især farlige på hver deres position.

Flopspillere: Synes ikke Cerci var god, havde regnet med at han ville bidrage med mere end det han gjorde, men blev skuffet. Det helt samme gjaldt Menez som også var ringe.

ACM S1 1 ACM S1 2 ACM S1 3

 

Anden sæson med AC Milan

Blev en helt sindssyg sæson for AC Milan, der kom tilbage blandt topholdene i verden.

Succesen skyldes de indkøb jeg havde lavet som talte Candreva, Alex Sandro, Memphis Depay, Jan Vertonghen, Kondogbia, Jimenez, Mitrovic og Caulker muliggjort gennem salg af flere af de hjemvendte spillere og det budget jeg havde fået for min andenplads.

Det startede godt hvor jeg lå på førstepladsen i store dele af 1. del af sæsonen og lidt inde i 2. del. Men der hvor det virkelig tog fart var da jeg gik videre fra min CHL gruppe og slog Atletico Madrid i første runde på udebane. Herefter slog jeg så City 3-1 samlet. Jeg havde stadig fat i Juventus som lå på førsteplads i ligaen. Jeg havde regnet med et exit til Barcelona i den følgende runde, det skete dog ikke og 5-4 samlet gjorde at jeg satsede 100% på CHL frem for ligaen. Jeg kom så til finalen hvor jeg skulle møde Real, der gik efter deres 3 CHL titel i streg. I finalen kom jeg bagud efter 20 min. Jeg slog dog direkte tilbage om kom på 1-1 inden min trio El Shaarawy, Eriksen og Depay sparkede mig på hele 5-1, de fik dog herefter et trøstemål sat ind af Vertonghen. Det endte dog ikke på udfaldet af finalen, som endte 5-2. Intet mindre end genialt.

Ud over CHL vandt jeg den Italienske pokaltunering over Napoli med 0-1 på mål af Depay.

I sidste runde af ligaen lå jeg på 5 plads med 2 point op til Fiorentina og Roma. Jeg var bare så heldig at de hver især skulle møde henholdsvis Inter og Juventus hvilket førte mig op på 3 pladsen. Det betød dog ikke noget da jeg alligevel kvalificerede mig via sejr i CHL.

Topspillere: Blev igen Eriksen, El Shaarawy og DEPAY. Traore spillede også godt da jeg hentede ham på lån igen i anden del af sæsonen.

Jeg har nu fået et budget på 600 mil samt +2.5 mil i lønbudget. Så mon ikke jeg kan få noget godt for det.

ACM 2S 1 ACM 2S 2 ACM 2S 3 ACM 2S 4 ACM 2S 5

Leave a Comment

(required)

(required)