Downloads

Vejledning:

FC METZ
4-3-3 smal Denne taktik vil sikre, at du vil score mange mål, med 3 dybdeliggende angribere som arbejde sammen om at score mål, samt skabe chancer for hinanden. Forsvaret skal du heller ikke bekymre dig om, selv om det ikke er designet til at være den stærkeste, betyder det ikke, det er svagt. Med de 2 FC og en DM skaber de 3 et godt samarbejde hvor der sjældent går mål ind.
4-3-3 tiki taka Hvis du har brug for en taktik som er offensiv med en masse boldbesiddelse, er det her en taktik for dig. Taktikken gør brug af offensive WB som løber frem og tilbage på kanterne. Ved denne taktik er du ekstremt offensivt men også meget kontrollerende. Så det du får ud af taktikken er masser af skud og boldbesiddelse.
5-2-1-2 kontra Hvis du har brug for en taktik hvor du kan stille dig ned og forsvare dig samtidig med at du kan få scoret en del mål, så er det her en taktik for dig. Ved denne taktik går man som sagt efter at falde lidt tilbage, og slå kontra på modstanderen. Jeg har tit undervuderet taktikken selv, men hvis du ikke er et tophold kan den godt fører dig langt mod de sværere modstandere.
4-3-3 boldbesiddende Hvis du har brug for en taktik med en masse boldbesiddelse, er det her en taktik for dig. Ved denne taktik går man efter at kontrollere kampen, så man får masser af skud og boldbesiddelse. Der fokuseres meget på korte afleveringer så man får arbejdet sig frem. Denne taktik har blandt andet ført mig til en champions league sejr med AC Milan i 2 sæson.
nyt facepack test en facepack test
Den fede facepack her er uddrag. det bliver vist i listen med downloads
test logo pack
Download tes