Balanta – et supertalent

Balanta – et supertalent

Balanta Eder Alvarez Balanta er et fantastisk forsvarstalent, han spiller central forsvar.
I en alder af bare 21 år, kan Balanta gå ind på stort set alle hold, fra starten, dog ikke de helt store.
Har haft et Schalke-save hvor han var fast fra starten, og et Chelsea-save hvor han i løbet af 2. sæson blev fast mand. Nu spiller jeg med ham i et Bayern-save, hvor han dog ikke kan slå Benatia og Boateng af, men eftersom jeg har et stramt program, bruger jeg ham meget i rotation, da især Benatia ofte har svært ved at spille to kampe på en uge.
Balanta spiller i spillet for River Plate i Argentina, det kan derfor være nødvendigt at aktiverer den argentinske liga inden du starter et spil for at kunne finde ham, eller spille med stor database.
Balanta har også det plus at han kan spille på venstre backen, og man kan med fordel træne ham op til at spille som venstre back.
Det største plus ved Balanta er at han altid er billig at anskaffe i starten. I Bayern fik jeg ham for 50 mio. DKK, hvilket er en rigtig god pris for måske det største forsvarstalent i spillet.

Her er lidt statistikker for hvordan han gjorde det for mig i mit Bayern-save, hvor han i alt fik 26 kampe og, sluttede med en imponerende gennemsnitskarakter på 7,43.
Ville helt klart anbefale jer at Skærmbillede 2015-01-27 kl. 15.58.04købe ham lige meget hvilket hold i spiller med.

Leave a Comment

(required)

(required)