Atletico Madrid – Kampen mod giganterne

Atletico Madrid – Kampen mod giganterne

 

ATLETICO MADRID#2

Banner

Målmænd:

MM: Miquel Ángel Moyà, Jan Oblak

 På målmandsposten står jeg med to gode målmænd, så denne post vil ikke være et transferemne i i hvert fald den første sæson i klubben. Moyà er den bedste målmand af de to lige pt. men Oblak har et stort potentiale, og vil bestemt også få sine kampe så han kan fortsætte sin udvikling.

 Forsvar:

FH: Juanfran, Jesús Gámez

FC: Diego Godín, Joao Miranda, José María Giménez

FV: Guilherme Siqueira, Cristian Ansaldi

 For at tage det fra en ende af, så er højreback positionen godt besat med de to erfarne herrer Juanfran og Jesús Gámez. Dog er de begge to 29 år gamle, så en ung tilføjelse vil være velkommen inden for den næste sæson eller to. De to solide midterforsvarer Godin og Miranda sidder stærkt på pladserne i det madrilenske midterforsvar. Dog er Giménez et solidt forsvarstalent som også vil få sine kampe. Men tre spillere til denne position er ikke nok, så endnu en ung midterforsvarer vil stå højt på listen over nye signings. På venstreback position er vi også stærkt besat med Siqueira og Ansaldi. Ansaldi er på lån fra Zenit og han position i truppen vil blive taget op til overvejelse, evt. for at få en ny ung spiller ind som backup.

Trupgennemgang

Midtbane:

MH: Koke, Raul Garcia

MC: Gabi, Tiago, Saul & Mario Suarez

MV: Antoine Griezmann, Cani

 På midtbanen halter vi lidt i kvalitet. Koke, Gabi, Saul og Griezmann er de eneste spillere der har kvalitet nok til at fortsætte i klubben efter denne sæson, så derfor vil de andre nok bliver afskibet løbende. Koke er tiltænkt en fast plads på højre midtbane, og med Raul Garcia som backup. Gabi og Tiago vil være startere centralt, men unge Saul vil også få sine kampe for at vedligeholde en god udvikling. Saul skal inden for et par sæsoner være fast mand i klubben når han er blevet vurderet dygtig nok. Griezmann skal være fast starter på venstre kant, og Cani vil kun få spilletid når Griezmann er træt eller skadet.

 Angreb:

OM: Arda Turan & Angel Correa

AN: Mario Mandzukic, Fernando Torres & Raul Jiménez

I den offensive del vil Arda Turan sidde fast på den offensive midtbane, men Correa vil bestem også få en del kampe da han skal udvikle sig til at blive en nøglespiller på holdet. Mandzukic sidder fast angrebspositionen, mens tanken er at Jiménez skal få de resterende kampe. Jeg kan ikke se Torres få mange kampe, medmindre at skader dukker op til de to andre angribere. Dog holdes han i klubben foreløbigt da han er en kæmpe fan favorit.

ATLETICO MADRID#1

-kampen mod giganterne

Banner

Atletico Madrid er grundet de seneste par års success gået hen og blevet lidt af en populær klub rundt omkring i verden. Spanien sukkede efter en klub der kunne hamle op med mægtige Real Madrid og Barcelona, og det fik de. Atletico Madrid har med deres anderledes spillestil voldt både Real og Barca store problemer, og det samme med store klubber rundt omkring i europa på vej mod CL-Finalen sidste sæson. For fornøjelsens skyld, har jeg opsat nogle målsætninger og krav som helst skal overholdes.

  • Ingen spillere over 25 år må købes
  • Fokuser på at købe spanske spillere
  • Hvis talentmassen er til det, så skal ungdomsspillere føres op og få en rolle på førsteholdet når de har niveauet

Leave a Comment

(required)

(required)