Arsenal – vejen mod titlerne

Arsenal – vejen mod titlerne

Arsenal FC

Jeg har nu startet et spil op med Arsenal, hvor jeg glæder mig til at se hvor langt jeg kan føre dem. Arsenal har en flok gode spillere men mangler nu en helt stor stjerne som virkelig kan banke dem til tops. Man har Alexis Sanchez som virkelig har vist sit værd i denne sæson, men han kan ikke gøre det alene. Derfor har jeg været på transfer markedet og gået alle topspillere igennem, for at finde den helt perfekte. Jeg kom frem til Neymar som jeg mente kunne få billigt i forhold til andre spillere. Har udover Neymar hentet Javi Martinez, Mateo Musacchio og Éder Álvarez Balanta. Gode signings som passer til det der skulle forstærkes. Jeg fik kun solgt Monreal.

Skærmbillede 2015-03-03 kl. 18.40.32

Målmænd:

MM: David Ospina, Wojciech Szczesny

På målmandsposten står jeg med to mindre gode målmænd, så det vil være noget jeg har fokus på i de kommende transfers. Szczesny er den bedste målmand af de to lige, han har også et stort nok potentiale men føler ikke han kan være med på det hold jeg ser i fremtiden. Derudover har jeg Ospina som jeg overhovedet ikke ser som en del af mine planer.

Forsvar:

FH: Calum Chambers, Mathieu Debuchy, Hector Bellerin

FC: Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Mateo Musacchio, Éder Álvarez Balanta, Gabriel Paulista

FV: Kieran Gibbs

Kigger man på højreback positionen ser man 3 spillere hvor jeg faktisk kun mener Calum Chambers og Mathieu Debuchy har en plads at spille på holdet. Det er derfor ikke nødvendigt at hente forstærkning til højreback.
I midterforsvaret har jeg 5 spillere, her ser jeg kun Laurent Koscielny, Mateo Musacchio og Éder Álvarez Balanta som dem jeg vil fokusere på. Jeg mener selv at Mertesacker er for langsom i spillet som i virkeligheden og Paulista har simpelthen ikke niveauet.
På venstreback position har jeg kun Gibbs, det er derfor et sted jeg gerne skulle forbedre mig i fremtiden.

Midtbane:

DM: Javi Martinez, Francis Coquelin

MC: Mikel Arteta, Mathieu Flamini, Aaron Ramsey, Jack Wilshere

OMC: Mesut Özil, Santi Cazorla, Tomas Rosicky

På midtbanen har jeg nok af spillere, endda mange gode spillere. Dem som jeg ikke ser som en del af min fremtid er Francis Coquelin, Tomas Rosicky, Mikel Arteta og Mathieu Flamini, mest fordi de er for gamle (undtagen Coquelin) men også fordi de ikke kan være med mere på niveauet. Midtbanen vil derfor ikke være det sted jeg skal forbedre mig.

 Angreb:

OMH: Alex Oxlade-Chamberlain

OMV: Neymar, Alexis Sanchez

ANC: Danny Welbeck, Olivier Giroud

I den offensive har jeg en gruppe spillere der har et stort potentiale. Jeg ser gerne mit angreb skal bestå af Neymar, Sanchez og Welbeck. Giroud og Chamberlain skal selvfølgelig også få kampe, men vil fokusere på de 3 andre.

Overordnet:

Jeg fik skrevet i holdanbefalingen af Arsenal, at det bedste formation vil være 4-2-3-1, jeg vil ikke bruge den formation selvom det nok er den bedste til dem. Jeg vil i stedet referere til 4-1-2-1-2 diamond og 4-3-3 smal som ligger inde i vores taktik sektion.

Vejen mod titlerne:

Arsenal har haft en lang periode uden titler, man fik brudt den sidste år hvor man vandt over Hull i Fa cup finalen. De har samtidig mistet en masse stjernespillere under perioden, hvilket også har ført dem ind i denne periode uden trofæer, Arsene Wenger har alligvel formået at få dem i Champions league hver sæson dog uden succes. Jeg vil nu tage over for Wenger og fører Arsenal tilbage til en premier league titel og blandt favoriterne til at vinde Champions League.

4 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)